Sreda 29. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Petak 25.04.2014.
15:43
Beta A
Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov optužio je u petak u Moskvi zapadne zemlje da žele da kontrolišu Ukrajinu.
Petak 25.04.2014.15:53
Krvolocno-moralno bez-Hriscanski zapad je osudjen na sopstvenu smrt koja brzo munjevito dolazi, njima "moralno-bezvrednim bicima ne-ljudskog karaktera i osobina je samo stalo do " osvajanja svega sta se lako ne porobljava i ucenjiva" zapadno-nacisticka grupa mora pod hitno da se ugasi jel preti svetskom miru i smeta Bogu..............Svet bi drugacije i lepse disao bez tih ukrstenih polu-stvorenja kojema je djavo bliski rodjak i caca...........smrt demonima i dusima koji vladaju nacistickim-vodjama i koji svadjaju narode i rugaju se izvorno-pravilnom coveku.............
Petak 25.04.2014.22:40
Rusima zameram jedino sto nisu bili malo ozbiljniji 98. 99.god.nisu smeli da dozvole da zlikovci amerciki zagospodare istocnom evropom,da su tada forsirali silu nebi se ovi majmuni toliko kurcili
Petak 25.04.2014.16:00
Ameri su uvek znali da bez mnogo zrtava, zavade dva oka u glavi, naprave manji ili veci bratoubilacki rat, deluju sa strane i uzmu sta im treba. Ovaj put nista nece biti kao ranije. Nista. Oni su toga svesni, a i nisu. Dugo su bili najjaci. Mozda su i sada najjaci, ali onaj ko se brani, ima prednosti, narocito kada ga saterate u cosak. A to je najopasnije ne samo za Evropu, nego i za ceo svet. Nije nevazno: Rusi nisu sami. Oni su se osvestili 120% posle bombardovanja Srbije i imali su dovoljno vremena za sve vidove odbrane i taktike, najboljeg naoruzanja i... ratnickog srca kada je to neophodno.
Petak 25.04.2014.16:15
. . . da pocnemo od brutalne invazije na bivsu SRJ / odnosno na Srbe 1999, za sta jos niko ni teoretski nije odgovarao – tako da pogodjenima ostaje samo nezaboravno pamcenje na ZLOCIN Amerikanaca i evropskih piona na celu sa SVAPSKIM ANTISLOVENSKIM , a to znaci i ANTISRPSKIM RASISTIMA, koji su se i ovoga puta drznuli da sto vise otmu od ISTOKA, u ovom slucaju i Ukrajinu. Uz svo postovanje osnovnog prava za samostalno opredeljenje i ukrajinskog naroda, ovog puta su se previse zaleteli i prilicno prevarili genuini agresori-porobljivaci Zapada potcenjujuci snagu Rusije, kojoj nije mogla da nasteti ni od zlocinackog Zapada podrzavana opozicija . . .
Petak 25.04.2014.16:58
Ma, ovaj Ker je klasični neobrazovani i bahati siledžija. Kako mu je pismeno i sa dignitetom odgovorio Lavrov. Gospodin. Amerikancima još ne dolazi do pameti da neko može da im se suprotstavi i da njihove laži, otvorene i bezočne ne prolaze. Svi znaju da lažu ali malo ko smije to da im kaže. Otvoreno laže i Obama. Smije mu se cio svijet ali to njega izgleda ne sjekira. Kakvi su to ljudi, šta im je to u glavi, koliko đona imaju na obrazu, kakav je to karakter divljeg vepra koji im se zapatio u mozgovima, koje to vrijednosti nameću drugima da bi ih kasnije silom opljačkali. Jednom riječju tirjani.
Petak 25.04.2014.16:59
"Tirjanstvo je car zla svakojega! al' tirjanstvu stati nogom zavrat, dovesti ga poznaniju prava, to je ljudska dužnost najsvetija". Vladika Rade

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)